Corning øger prisen, hvilket gør, at BOE, Huike, Rainbow panel kan stige igen

Den 29. marts annoncerede Corning en beskeden stigning i prisen på glassubstrater, der blev brugt i sine skærme i andet kvartal af 2021.

Corning påpegede, at prisjusteringen af ​​glassubstrat hovedsageligt er påvirket af mangel på glassubstrat, logistik, energi, råvarepriser og andre driftsomkostninger øgede omkostninger.Derudover er omkostningerne til de ædelmetaller, der er nødvendige for at opretholde pålidelig fremstilling af glassubstrat, steget kraftigt siden 2020. Selvom Corning har forsøgt at opveje disse øgede omkostninger ved at øge produktiviteten, har det ikke været i stand til fuldt ud at opveje disse omkostninger.

Corning forventer, at udbuddet af glassubstrater vil forblive tæt i de næste kvartaler, men vil fortsætte med at arbejde sammen med kunderne for at maksimere udbuddet af glassubstrater.

Lin Zhi, chefanalytiker for Wit Display, påpegede, at Corning hovedsageligt producerer 8,5 generations glassubstrat og 10,5 generations glassubstrat, som hovedsageligt understøtter panelproducenter som BOE, Rainbow Optoelectronics og Huike.Derfor vil Cornings stigning i prisen på glassubstrat påvirke prisen på BOE, Rainbow Optoelectronics og Huike TV-panel og fremme den yderligere prisstigning på TV.

Faktisk har der været en tendens til, at prisen på glassubstrat stiger.Ifølge Jimicr.com-rapporter er glassubstratindustrien for nylig i problemer, at tre glassubstratproducenter Corning, NEG, AGC fortsat støder på fejl, strømafbrydelser, eksplosioner og andre ulykker, hvilket bringer mere usikkerhed til den oprindelige forsyning og efterspørgselsforstyrrelse i LCD-panelindustrien.

I begyndelsen af ​​2020 spredte epidemien sig over hele verden, LCD-panelindustrien faldt i et lavpunkt.Så industriforskningsinstitutionerne har reduceret markedets forventninger til LCD-paneler.Og Corning udsatte også ovnplanen for Wuhan og Guangzhou 10,5 generations glassubstratproduktionslinje.Da LCD-skærmmarkedet forbedredes i anden halvdel af sidste år, var BOE Wuhan 10.5 Generation Line og Guangzhou Super Sakai 10.5 Generation Line begrænset i deres kapacitetsudvidelse på grund af mangel på tilstrækkelige glassubstrater.

Corning ovn fejl er ikke blevet repareret, glas substrat plante ulykke skete efter hinanden.Den 11. december 2020 opstod der et midlertidigt strømsvigt i NEG Japan Glass Base Factory, hvilket resulterede i beskadigelse af fødetanken og arbejdsstandsningen.Og LGD, BOE, AUO, CLP Panda og Huike glassubstratforsyning er påvirket i varierende grad.Den 29. januar 2021 fandt en ovneksplosion sted på AGC's Kamei Glass Base Plant i Sydkorea, hvor ni arbejdere blev såret og udskudt lukningen af ​​ovnen og omlægningsplanen.

Alt dette fik LCD-panelerne til at fortsætte med at stige og kan stige inden for et år.


Indlægstid: 24-apr-2021